En self-love club for unge kvinner

HVA ER
THE GAIA GANG? 

The Gaia Gang er et medlemsbasert community for unge kvinner, og tilbyr eventer og nettverk med fokus på å styrke selvfølelse, selvtillit og personlig utvikling.

Som del av The Gaia Gang vil du kunne utvikle deg til å bli en enda bedre utgave av deg selv, omringet av de mest fantastiske jentene i Oslo.

Registrer deg som medlem og få tilgang til måndelige eventer, Gaia Burlesque kurs og et bad-ass kvinnenettverk. I tillegg til eventer vil du som medlem få gode deals med andre bedrifter som støtter opp under å bli en ultimat utgave av seg selv.  

Våre månedlige eventer har ulike tema og foredragsholdere, alle med fokus på personlig utvikling og å booste selvfølelsen. Mer info om eventene våre her.
 
Gaia Burlesque er et fire måneders burlesque inspirert dansekurs. Kurset går over fire helger og avsluttes med et privat show for venner og bekjente. Dette er en fantastisk måte for unge kvinner å utforske og uttrykke sin femininitet og sensualitet på. Les mer om kurset her.

Alle er velkommen til ta del i The Gaia Gang, og sammen skal vi leke, le, drømme og motivere hverandre. Vi vil booste din selvfølelse og selvtillitt gjennom eventer og kurs -  og med et sterkt jentenettverk rundt deg, vil du kjenne at det blir litt lettere å gå ut av komfortsonen og  bli den beste utgaven av deg selv. Det er du som bestemmer hvordan livet ditt skal være – make it f¨¨ing fabulous!

Du er fantastisk – og vi vil at du skal være 100% sikker på det! 

 

HVA VI TILBYR.

MEDLEMSKAP

Som medlem får du tilgang til eventer, kurs, gode deals og et awesome kvinnenettverk.

Les mer og registrer deg her!

EVENTER

For våre medlemmer arrangerer vi ett event i måneden, med ulike tema og foredragsholdere. 

 

Bli med på moroa. Info her!

BURLESque 

Kom i kontakt med dine kvinnelige superkrefter med

vårt burlesque inspirerte

dansekurs!

Mer info og påmelding her!

 

"Jeg anbefaler alle jenter å være med på The Gaia Gang eventene. Alltid inspirende og morsomt med fantastisk stemning, og det er herlig å ta del i et nettverk med så mange rå damer." 

"Jeg føler meg mye mer selvsikker og trygg
på meg selv"
 

OM OSS.

 The Gaia Gang drives av  Emilie Roll.  Hun  legger all sin energi og fokus på å bygge The Gaia Gang til det største jentenettverket i Norge – og etterhvert, i verden.

Hun er selv ung kvinne og opplever i likhet med andre jenter det enorme presset på suksess, livsstil og utseende. Dette er hun ønsker å forandre på, og med The Gaia Gang  skal hun skape et sted hvor god selvfølelse, selvtillitt og store drømmer boostes. Utifra egen erfaring har hun skapt The Gaia Gang og ser at hennes eventer og kurs - i sammenheng med et godt nettverk - har stor kraft til å påvirke i riktig retning.

Emilie har en stor passion for sitt arbeid, hun drømmer stort, og har full tro på at alt er mulig. Hun er klar til å ta over verden...

skal du være med på moroa?

 

GALLERI.

 

sAMARBEIDSPARTNERE.

 The Gaia Gang medlemmer vil få tilgang til eksklusive eventer og discounts hos våre samarbeidspartnere. Våre partnere er: 

KONTaKt.

emilie@thegaiagang.com

Tel: +47 924 410 71

     

    © 2016 by The Gaia Gang. Proudly created with Wix.com