The Gaia Gang: 2019


God nytt år Gaia Girls! Wow - tenk at det er blitt den 16ende januar allerede. Det er 2019, og de fleste av oss føler vel på en slags vibbe om at et nytt år, det bringer nye muligheter. Fjoråret er lagt bak oss, og vi er klare for nye eventyr. Et nytt kapittel i livene våres: en ny start.

Noen av oss sitter kanskje og dagdrømmer om alle de fine tingene som kommer til å skje en gang i fremtiden. De sene sommerkveldene og de dystre høstkveldene, for eksempel, det virker så fjernt. Likevel vet vi jo alle hvor fort tiden egentlig går, og at det beste man egentlig kan gjøre er å ta et steg tilbake. Puste litt, titte rundt seg, og lukke øynene. Være bevisst på nåtiden, så klisjé som det kanskje høres ut.

Og når vi først er inne på fremtiden, så har vi vel alle også vært inne på tanken om nyttårs fortsettelser. Ting vi gjerne ønsker å få til, ting vi gjerne skulle ha endret ved oss selv - på godt og vondt.

Vi i The Gaia Gang tror på at de fineste og mest givende endringene, de kommer innenfra. Det handler om at vi hele tiden må jobbe med oss selv, uten å la perfeksjonismen ta over. For eksempel, så har vi alle godt av å sette oss mindre, men realistiske mål. Vi mennesker har en tendens til å bli litt for engasjerte i to-do listene våre og goals generelt. Og slik glemmer vi gjerne hvor utfordrende og krevende veien dit kan være. Spar på energien, og sett deg heller mindre mål - som er oppnåelige kortsiktig. For det er nemlig disse målene som gir oss resultater over tid. I tillegg er det super viktig at vi tar vare på oss selv og vår egen mentale helse. Utfordre deg selv, og lær deg å si mer nei i 2019. Alle har dårlige dager og da skal man ikke føle at man “må” gjøre noe som helst.

For til syvende og sist handler det jo ikke nødvendigvis om hva vi får til. Det handler om hvordan vi har det med oss selv. Det hjelper lite om man gjør en skikkelig god innsats på jobb, er en såkalt Superstudent, eller verdens beste Mamma. For å kunne få til dette, på en sunn og god måte må VI ha det bra. La oss begynne med det, og se hvor 2019 tar oss ♥