Verv en venn 👭


The Gaia Gang er et fantastisk sisterhood og vi er så takknemlige og glade i våre Gaia girls, som alle er med på å skape dette nettverket. Å omringe seg med så mange inspirerende, positive og sterke kvinner er virkelig godt for sjelen. Vi ønsker at flere skal få høre om The Gaia Gang og mulighet til å ta del av dette. Derfor setter vi i gang med en vervekampanje. Verver du en venn til å bli med i The Gaia Gang vil du motta en goodie-bag til en verdi av 500,- . Som medlem av The Gaia Gang har man gratis inngang på alle våre eventer og mulighet til å melde seg opp på kursene våre. I tillegg får man eksklusive deals hos våre samarbeidspartnere. Best av alt; man tar del av et fantastisk sisterhood hvor vi heier på og støtter hverandre. Medlemskapet koster 189,- i mnd og har 6 mnd bindingstid. Har du en venninne som vil bli med i gjengen? Få henne til å melde seg inn på www.thegaiagang.com/melddegpaa og skrive ditt navn under 'Hvem har du blitt vervet av?'. Hun vil motta velkomstbrev og medlemskort i posten, og du vil motta din goodiebag når kampanjen er ferdig. *Kampanjen varer ut oktober. Man må selv være medlem av The Gaia Gang for å motta en goodiebag.