Share some love 💖


I liket med oss ser du helt sikkert mange flotte, fantastiske kvinner ute å går i Oslos gater. Du kan tenke 'Digger det hun har på seg' eller 'Wow, så vakker hun er'... men det er kanskje ikke like ofte du går bort til noen du ikke kjenner for å gi henne et kompliment? Vi har startet et prosjekt for å friske opp den norske kulturen litt. Gjøre det litt enklere å gi et kompliment. Forhåpentligvis inspirere til å spre glede og kjærlighet - ikke bare til dine nærmeste, men også til dine medsøstre rundt omkring i byen. Vi har printet opp en god bunke med 'Gaia Notes'; kort med komplimenter på. Disse skal vi dele ut til kvinner vi ser på gata. Det vi ønsker er at disse kortene blir gitt videre. Så mottar du et kort, så vil vi at du gir dette videre til en du ønsker å gi et kompliment, og utfordre henne til å gi det videre igjen. Let's pay it forward and spread some love, girls!